Over deze blog

Jonge mensen hebben veel ideeën. In hun opleiding kunnen ze deze laten zien aan de opdrachtgevers bij projecten, in hun stage of met afstuderen. Omdat veel van het gemaakte werk ‘achter de schermen’ gebeurt is het doel van deze blog die ideeën meer zichtbaar te maken. In deze blog gaat het met name om innovatieve ideeën op het gebied van Sales, Marketing, Communicatie en Ondernemerschap.

Op persoonlijke titel schrijf ik deze blog om die innovatieve ideeën met de lezers te delen. Maar vooral nodig ik iedereen (docenten, studenten, werkveld) uit om een bijdrage te leveren.

In het dagelijks leven ben ik Instituutsdirecteur International Business & Communication bij de Faculteit Economie Management Recht van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (www.han.nl). Bij dit instituut horen de opleidingen Commerciële Economie, Communicatie, Small Business & Retailmanagement, Food & Business, International Business and Languages, International Business and Management Studies, Communication Studies. In deze studies studeren bijna 3000 studenten en werken 200 docenten/medewerkers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: