2011-2012 van start

Het heeft even geduurd, maar ik pak de draad met bloggen weer op. Voor de zomervakantie was het zo hectisch dat ik er geen tijd meer voor kon maken. Vooral met dank aan de onderwijsinspectie die bijna dagelijks met nieuwe controlerichtlijnen kwam. Bij de HAN zijn die overigens al jaren zo transparant als een glazen wand. Helaas maakt de publieke opinie soms rare sprongen en word je links en rechts ingehaald door de moderne mediamiddelen. Inmiddels bloggen veel opleidingen en twitteren ook veel docenten en studenten. Het positieve daarvan is dat je meteen kunt reageren. En dan doet het echt goed dat het bedrijfsleven volop vertrouwen heeft in de kwaliteit van deze hogeschool.

Inmiddels is afgelopen maandag het onderwijs weer van start gegaan. Het gonst in de gebouwen. Studenten zoeken hun weg. Docenten staan weer vele uren scherp voor de klas. Gastdocenten uit het werkveld zijn uitgenodigd. De ondersteuning draait volle uren om het logistiek gesmeerd te laten verlopen. Soms hapert er even iets, maar dat is eigenlijk altijd snel opgelost.

Er wordt ook al weer over inhoudelijke ontwikkelingen nagedacht. We leveren immers studenten af die vooraan in kennisland staan en daarbij het bedrijfsleven verder laten innoveren. Een daarvan is de minor Diversity marketing. Naast seniorenmarketing, kids/jongerenmarketing en nieuwe-Nederlanders marketing wordt bekeken of ook vrouwenmarketing kan worden toegevoegd. Een mooi voorbeeld kreeg ik uit een linkedin group. Bekijk het korte filmpje en zie de combinatie van senioren/kids/vrouwenmarketing!

Advertenties
Explore posts in the same categories: Docenten, Persoonlijk, Studenten

3 reacties op “2011-2012 van start”

  1. Ella Hueting Says:

    Leuk dat je weer in de lucht bent. Kunnen jullie ook muziekliefhebbers meenemen in die minor ;)?

  2. Loes Cuppen Says:

    Leuk! Vrouwenmarketing krijgt nu echt vorm met studenten die ermee aan de slag gaan en een enthousiaste collega die t verder gaat ontwikkelen! We houden je op de hoogte!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: