Evenementen zijn leuk

Afgelopen zondag was de 6e editie van de HAN-KAN estafette & marathon. Na een krap jaar voorbereiding was het dan zo ver. Inmiddels zijn we (een professioneel team van 4 personen) op elkaar ingespeeld. In dit evenement werken studenten vanuit de minor Sport en Event Management mee. Deze keer waren het studenten Sport Gezondheid Management. In het parcours staan naast de politie, verkeersregelaars, EHBO, hulpdiensten ook nog eens zo’n 100 meewerkende studenten. Daarmee is het niet alleen een groot regionaal sportevenement voor alle lopers, maar geeft het de HAN ook de gelegenheid te laten zien hoe studenten in zo’n project mee kunnen werken.
Veel lovende reacties over de kwaliteit van de route en verzorging. Fijn om te lezen dat lopers meer dan tevreden waren.

Een ander event was de uitreiking van de SpinAwards. Hierover heb ik al eerder bericht. We hadden 3 nominaties, maar helaas geen winnaar. Toch was het een topavond waarbij de studenten konden laten zien wat ze in hun mars hebben. Op naar volgend jaar om te winnen.

Gisteravond vond de algemene ledenvergadering van de SMA (Sales Management Association) bij de HAN in Arnhem plaats. Heel bijzonder. Wij waarderen het enorm dat we samen met de SMA het beroep Sales nog professioneler op de kaart kunnen zetten. Immers, we zijn de afgelopen jaren druk bezig met het Sales Leadership waarvoor intussen een officieel erkende post-hbo opleiding gerealiseerd is en over enkele weken de eerste geslaagden tijdens een klein event in het zonnetje worden gezet.

En zelf heb ik ook mijn ‘event’ gehad. Vorige week werd bekend dat ik Register Marketeer ben geworden. Een hele eer om in die rij van Register Marketeers te staan. In november krijg ik het officiële certificaat tijdens een NIMA RM Event.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Bijeenkomst, Persoonlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: