Ondernemers voor de klas.

Ook dit jaar stonden weer ondernemers voor de klas. En deze keer op een flink aantal middelbare scholen (vorig jaar basisscholen). Studenten Evenementenmanagement hadden deze dag voorbereid onder toezicht van GO! (Gelderland Onderneemt). De ondernemers die meewerkten kregen ’s ochtends een presentatie van Jochem Klijn over netwerken. Daarnaast krijgen deze ondernemers het E-book over netwerken. Het is de bedoeling dat dit event elk jaar plaats vindt en het zou echt geweldig zijn als we naar een nationale dag ‘Ondernemers voor de klas’ door kunnen groeien.

Aan het eind van de dag was de aftrap met docenten voor de minor Automotive Retail Management. Een samenwerking tussen de Faculteit Economie en Management en de Faculteit Techniek (specifiek Autotechniek). Begin februari zitten studenten vanuit techniek en vanuit economie/commercie bij elkaar. Zij gaan werken aan de verdere ontwikkeling van automotive retail management, een wereld die enorm in beweging is.

Zo hebben we weer een mooie samenwerking tussen verschillende opleidingen/instituten. De minoren Evenementenmanagement (IB&C, SGM, CMV), Theater en Muziek management (IB&C, CMV) en Makelaardij (IB&C en docent Built Environment) gingen Automotive Retail Management al voor.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Docenten, Evenement, Ondernemerschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: