Leraarworden.com

De faculteit Educatie heeft zo mogelijk alle middelen ingezet voor “Leraarworden”. De toekomstige studenten kunnen verhalen lezen op de blog www.leraarworden.com . Maar ook op Twitter, Hyves en Facebook.

In de presentatie van Ilja van Bree, communicatieadviseur van Marketing Communicatie Voorlichting van de HAN werd duidelijk dat met name de blog interessante verhalen van zittende studenten oplevert. Die verhalen zijn vooral voor aankomende studenten interessant omdat dit echt een kijkje in de onderwijskeuken geeft.

De Faculteit Economie Management en Recht zal zich nu ook gaan buigen over de mogelijkheden die communicatie 2.0 – middelen bieden. Over de url zal nog wel even gestoeid moeten worden want de beroepen van de economische opleidingen zijn niet eenvoudig onder één hoedje te vangen. Je wordt immers niet per definitie directeur of manager met zo’n opleiding, maar de kansen daarvoor zijn wel groot.

Wat in ieder geval overduidelijk is, is het feit dat aankomende studenten zich vooral digitaal oriënteren. Wellicht hebben we in de toekomst virtuele Open Dagen?

Advertenties
Explore posts in the same categories: Open Dag, Studenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: