IBL grootste stijger in tevredenheid

Deze week ontvingen de collega’s van de opleiding International Business and Languages de prijzenbeker voor de best gestegen opleiding in studententevredenheid binnen de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Van 69% tevredenheid naar 85%! Een stijging van 15,9%. Alle docenten en medewerkers van deze opleiding hebben dit studiejaar heel veel energie gestoken in het nog beter informeren van de studenten, gerichte studieloopbaanbegeleiding, extra inzet van een assistent opleidingscoordinator voor een dag in de week, taalstudie-reizen, internationale voorbereiding en nog veel meer activiteiten. Daarnaast wordt deze opleiding sinds september 2008 ook met de hoofdfase (2e t/m 4e jaar) in Nijmegen aangeboden (in Arnhem al sinds tientallen jaren) en sinds januari 2010 in een prachtig nieuw gebouw. Veel dank gaat dus uit naar alle IBL-collega’s, maar ook zeker naar de studenten die het vertrouwen hebben laten zien in dit prachtige cijfer dat het een geweldige opleiding is.

En wellicht denkt de oplettende lezer nu dat de andere opleidingen (Commerciële Economie, Communicatie, Small Business and Retail Management, Food and Business, International Business and Management Studies) stil hebben gezeten, maar niets is minder waar! Al deze opleidingen zijn ook gestegen en bevinden zich nu in de range van 77% tot 83%. In ‘schoolcijfers’ dus een kleine of ruime 8. Ook daar is de afgelopen tijd veel gedaan aan het informeren van de studenten. Ook die collega’s verdienen een compliment en ook die studenten bedanken we voor het vertrouwen in hun opleiding.

Onderwijs is mensenwerk. Mensen met passie voor hun vakgebied en met een drive om jonge mensen op te leiden voor de toekomst. Een prachtige toekomst.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Docenten, Studenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: