Publicaties door docenten

Naast het lesgeven, projecten begeleiden, stapels tentamens nakijken, nieuw onderwijs voorbereiden, vinden onze docenten ook gelukkig nog tijd voor publicaties.

Enige tijd geleden werd een project Manage Your Boss ontwikkeld door docenten André Weber, Michiel Spanjer en Jaap Meezen. Ziel en zaligheid hebben ze in dit onderwijsproject gelegd en met studenten uitgevoerd. Na dat succes bleek er zo veel leerzaam materiaal te zijn dat er een boek van is gemaakt. Zeer interessant en prettig leesbaar voor studenten. Maar ook voor aanstormende managers. Immers, leiding geven is één ding, maar je baas managen is een ander ding. Een belangrijk onderdeel in het ontwikkelingsproces van de student is hoe hij/zij met de toekomstige baas moet omgaan. Mooi werk André, Michiel en Jaap!

Collega Ruud Heijenga heeft samen met Erik Schoppen het boek Strategisch Merkenmanagement (merkwaarde opbouwen, beheren en meten) van Kevin Lane Keller bewerkt. Mooi om ook daar te zien dat docentcollega Kees van het Hof meelezer is geweest. Met zijn inmiddels opgebouwde expertise vanuit de minor Brandmanagement (dat hij samen met Ruud Heijenga een aantal jaren geleden gestart is) heeft hij het nodige kunnen toevoegen. Overigens een compliment aan Aljo Hartgers, alumnus opleiding Communicatie, die de digitale omgeving van het boek heeft gemaakt.

Al met al weer twee hele mooie publicaties van onze docenten waar het hele docententeam trots op kan zijn. En beide boeken mogen uiteraard niet op de verplichte boekenlijst ontbreken.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Boek, Docenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: