Nieuwe start

Maandag 25 januari is het nieuwe gebouw van de Faculteit Economie en Management (FEM) in Nijmegen voor het eerst in gebruik genomen. Docenten en medewerkers liepen onwennig rond. Een aantal studenten was benieuwd en kwam al een kijkje nemen. De dagen die volgenden leek het net alsof iedereen er al jaren werkt/studeert. Maandag 1 februari beginnen de lessen, dus dan zal het flink druk zijn in het gebouw, maar ook nog flink wennen. Op 25 maart is de officiële opening. Neem eens een kijkje op hannieuwbouwnijmegen.

Vandaag ben ik met mijn jongste naar het Open Huis van Het Rhedens in Dieren en Rozendaal geweest (kwam daar diverse collega’s tegen; ook nog een alumnus Heao die nu Economie-docent is). Het leek wel gisteren dat ik dat met m’n oudste heb gedaan. Wat gaat de tijd snel. Fijn als je kind de school en het vervolgonderwijs bewust kiest. Ze heeft het al helemaal uitgestippeld hoe ze het wil gaan doen. Bijzonder hoe beide kinderen zo keuzebewust zijn. Het lijkt me ontzettend lastig als je kind geen idee heeft.
In ieder geval is het ook een heel prettig idee dat ze naar een school gaat dat in de top 10 van het voortgezet onderwijs staat volgens Elsevier weekblad.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Open Dag, Persoonlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: