Even doorleren

Vandaag heb ik de diagnostische toets voor Outlook, Word en Powerpoint Office 2007 gedaan. Voor wat ik dagelijks gebruik ging het wel goed maar met niet-dagelijkse zaken ging ik de mist in. Een blog maken kan ik wel, maar de kleur van een figuurtje in powerpoint kan ik (nog) niet wijzigen. Toch maar eens Office 2007 bestuderen denk ik.

Aan het eind van de dag was ik op de nieuwjaarsborrel van Marco Derksen en Hanneke van Stokkom. Gezellig druk en tot m’n verrassing kwam ik oude bekenden tegen. Nico en Geraldine, het was weer ouderwets gezellig met jullie. En mooi om te horen dat het goed met jullie gaat.
Hanneke en Marco zijn de drijvende kracht achter deze maandelijkse bijeenkomsten. Mooie aanvulling op de digitale wereld waarbij mensen elkaar in het echt kunnen ontmoeten.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Bijeenkomst

One Comment op “Even doorleren”


  1. Leuk je gisteren weer gesproken te hebben! Was een gezellige borrel waarbij veel mooie spontane verbindingen tot stand zijn gekomen. Overigens is Gerjanne Tiemens van http://www.arnhemdirect.nl ook nog een drijvende kracht achter deze borrels. Even ere wie ere toekomt geven 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: