Welkom!

Een nieuwe blog waarin ik de ontwikkelingen en trends voor de commerciële en communicatie opleidingen met je wil gaan delen. Er gebeuren veel interessante dingen in sales, marketing, communicatie en ondernemerschap. Daar hoort uiteraard digitale communicatie bij en heb ik de overstap gemaakt van creatieveverbindingen naar Scoolinnovation. Scool lijkt op School en op Cool.

Ik wil graag iedereen uitnodigen zijn/haar ervaringen en ontwikkelingen met mij en de lezers te delen. Dat kunnen docenten en studenten van onze opleidingen zijn, maar vooral nodig ik ook anderen uit het werkveld uit om te reageren. Wil je dat ik specifiek iets over een onderwerp post, dan kan je mij uiteraard ook apart mailen.

Ik hoop in ieder geval alle mooie ontwikkelingen van onze opleidingen meer zichtbaar te maken.
Welke?
Volg deze blog en je blijft op de hoogte.

Masja van Fruchten

Advertenties
Explore posts in the same categories: Persoonlijk

4 reacties op “Welkom!”

 1. masjavanfruchten Says:

  Vandaag verder gewerkt aan het verbeteren van deze blog. Mocht jij suggesties hebben, laat dan een bericht achter.


 2. Hoi Masja,

  Wat gaaf dat je al gewoon begonnen bent! Kun je misschien een vaste sidebar toevoegen waarin je wat nader toelicht wat je precies met deze blog van plan bent en waar wat meer achtergrondinfo over jou te vinden is? Lijkt mij handig. Daarnaast zou ik nog even een paar mensen naar de tekstkleur laten kijken. Ik weet niet of deze kleur groen voor iedereen goed leesbaar is? Verder echt alleen complimenten!!

 3. ella hueting Says:

  Hi Masja,
  Je nieuwe blog ziet er mooi uit. Mooi al die nieuwe ontwikkelingen over marketing en communicatie. We gaan nu apart verder, maar ik blijf je natuurlijk volgen.
  Succes.
  Ella


 4. […] in creatieve verbinding met …….. Masja is een nieuwe blog begonnen over trends in de marketing en communicatiewereld. Maar dat betekent geen einde aan de […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: